Press: Från Tesla till Ctrl Digital

Teslas EMEA-marknadschef lämnar för svensk uppstickare inom growth-marketing.


David Lincoln Blom kommer senast från Tesla där han först ansvarade för den nordiska marknadsorganisationen och senare även för Europa, Mellanöstern & Afrika. Nu kliver han in som partner i svenska Ctrl Digital där han ska hjälpa Growth Marketing-byrån att bli en av Nordens bästa inom datadriven tillväxt.

– Det är så klart smickrande att David väljer att gå in i Ctrl Digital, men samtidigt är det en bekräftelse på att vi gör rätt saker och att det finns stor potential i vårt erbjudande och sättet vi jobbar på. Davids kunskap och erfarenhet öppnar upp för helt nya möjligheter och förutsättningar så att vi kan fokusera på att skapa en byrå som verkligen ligger i framkant, säger bolagets grundare Ted Solomon.

Ctrl Digital är ett konsultbolag med spetskompetens inom digital analys och digital tillväxt som grundades 2018. Bolagets kundlista består av både startups och större organisationer, bland annat TV4, Schibstedt, Dreams, Rise och Klarna.

– Det känns väldigt spännande och rätt i tiden. Den här branschen är bara i sin linda och vi kommer att se stora framsteg den närmaste tiden. Jag har följt Ctrl Digital från starten och har även haft äran att bidra som rådgivare det senaste året. Det är ett bolag med fantastiskt driv och extremt stor insikt kring den digitala affären som jag ser fram emot att vidareutveckla tillsammans med Ted, initialt genom att rekrytera ett antal nyckelpersoner, säger David Lincoln Blom.

Nyhetsartiklar: