Digital Specialist

DET HÄR ÄR VI

Att vi säger att vi är en digital marketing-byrå är kanske lite missvisande. Missförstå oss rätt, vi är det, men anledningen till att du läser detta är för att vi är pionjärer inom Cloud Marketing. Vi använder Google Cloud Platform (GCP) och Machine Learning (ML) för att öka våra kunders tillväxt på ett effektivare sätt och med fokus på Privacy. Vi är nästa generations tillväxtbyrå, eller första generationens Cloud Marketing-byrå, helt enkelt.

Vårt team består av digitala analytiker, tekniska marknadsförare, affärsstrateger och data scientists med erfarenhet från företag som Tesla, Klarna, Spotify, Outfox och Precis Digital. Vår master plan, eller vision, är att samla de skarpaste hjärnorna och att utveckla fantastisk talang, för att skapa den ledande Cloud Marketing-byrån i Norden, och ta med våra kunder på en digital mognadsresa för att accelerera tillväxt och innovation.

Vi har en kundportfolio bestående av varumärken som Dreams, ICA, Epicenter, Åhlens, Schibsted, Office Management, Lexly, Detectify och många fler. Vi har förtjänat våra kunders tillit genom att inte bara vara bland de bästa på nya teknologier, utan även genom att tillämpa dessa teknologier för att uppnå våra kunders affärsmål. Nu behöver vi växa för att kunna ta hand om nya spännande kunder och uppdrag, och därför söker vi ännu en talangfull kollega som vill vara med och forma nordens ledande Cloud Marketing-byrå.

DET HÄR ÄR DU

Du har en djup förståelse för digital marknadsföring och hur köpt media fungerar i både app-och-webbmiljö. Du har operativ erfarenhet av Paid Search eller Paid Social, gärna båda två. Du har arbetat på byrå i minst 1 år. Du är naturligt nyfiken och precis som oss så vill du alltid lära dig mer om digital marknadsföring och vart branschen är på väg. Du tycker om att dela din kunskap med andra, sätter stolthet i kvalitet och du har en positiv effekt på dina kollegor.

DET HÄR KOMMER DU ATT GÖRA

Du kommer att arbeta nära våra kunder, som är både stora organisationer och små, entreprenöriella start-ups. Performance Marketing är ett av våra huvudområden och du kommer att skapa och optimera digitala kampanjer i flera olika kanaler samtidigt, samt lösa våra kunders mest utmanande marknadsföringsproblem. Du kommer även att vara en del av att utveckla både team och arbetssätt enligt strategi och budget.

 • Kontinuerlig kampanjoptimering, kunduppföljning och kampanjanalys
 • Leda och driva din egen kundportfolio
 • Operativt arbete med datafeeder, förvaltning och optimering
 • Utveckla strategi och taktik med syfte att förbättra digitala marknadsföringsinvesteringar
 • Skapa och förvalta kontostrukturer för paid-search och paid-social
 • Proaktiv analys för att hitta lösningar som ökar våra kunders tillväxt

Minst 2 års praktisk erfarenhet av detta från tidigare positioner är en förutsättning

DET HÄR ERBJUDER VI

Vi kommer att ge dig en unik möjlighet att ha en nyckelroll i byggandet av Nordens ledande Cloud Marketing-byrå. Du kommer att få resurser, kunskap och stöd i att vidareutveckla din kompetens inom digital marknadsföring och du kommer att få experimentera med ny banbrytande marknadsföringsteknologi.

 • Centralt beläget kontor utrustat med en mängd bekvämligheter
 • Konkurrenskraftig lön och förmåner
 • Flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta på distans
 • 6 veckors semester
 • 5 000 kr i friskvårdsbidrag
 • Möjlighet till rekryteringsbonus
 • Utrustning efter eget val


Skicka din ansökan till:
career@ctrldigital.com

Tveka inte att kontakta David Lincoln Blom om du har ytterligare frågor eller funderingar.
david.blom@ctrldigital.com